Wat bieden wij bij Silver Alliance


Welkom bij Silver Alliance, waar we een warme en persoonlijke aanpak bieden in onze zorginstelling gelegen in het prachtige Hoenderloo. Wij streven ernaar om een huiselijke sfeer te creëren met oog voor detail en gebruiksvriendelijkheid.

Onze zorginstelling biedt zowel residentiële zorg als dagactiviteiten, elk met een individueel zorgplan afgestemd op de behoeften van onze bewoners.

Wonen in de Natuur

Als u kiest voor Silver Alliance, kiest u voor wonen in de natuur. Onze locaties zijn omgeven door groen en bieden een rustgevende omgeving voor onze bewoners.

  • Persoonlijke aanpak
  • Individueel zorgplan
  • Beschermde woonomgeving
  • 24-uurs toezicht

Wij streven ernaar om een veilige en geborgen omgeving te bieden waar onze bewoners zich thuis voelen.

Aanmelden bij Silver Alliance

Heeft u interesse? U kunt zich aanmelden via ons aanmeldformulier en een afspraak maken voor een bezoek om meer informatie te krijgen.

Woonopties bij Silver Alliance

Wij bieden verschillende woonopties aan, van wonen midden in de natuur tot een moderne locatie naast een boerderij met dagactiviteiten. Elke bewoner heeft een eigen kamer en er zijn gezamenlijke woonkamers beschikbaar. Groepsactiviteiten zijn optioneel.

Financiële Ondersteuning

Heeft u vragen over financiële kwesties met betrekking tot onze zorg? Wij bieden hulp en assistentie bij zorgkosten en andere financiële aangelegenheden.